SENI REAK JUARTA PUTRA ID

Scene
Gloria
Show
02:00
Lørdag 2. juli 2022
Mere om kunstneren
Instagram
Spotify
Trance-gruppe er klar til at få dig til at miste dine hæmninger


Seni Reak Juarta Putra er en af de oprindelige REAK-trancegrupper fra Java, Indonesien.

REAK er det lokale navn for denne særlige stil af trance, som er kendt for at være den mest rå, upolerede og mytiske version af trance i Java. REAK findes i sin oprindelige form hos flere grupper i bjergområderne uden for byen Bandung i det centrale Java – langt væk og hemmeligt for enhver form for turisme og den generelle offentlighed.

Gruppen Seni Reak Juarta Putra er et kollektiv bestående af mere end 50 personer, dedikeret til at servicere deres landsby Cileunyi med ritualer hver weekend, hvor tusindvis af lokale deltager.

REAK-ritualer er åbne for alle at deltage i og fungerer ikke som en egentlig performance, men mere som en slags afløb for befolkningen.

Seni Reak Juarta Putra har aldrig været uden for Indonesien før, og hvis man skulle vælge et perfekt sted for dem at spille for et altid nysgerrigt og fordomsfrit publikum, ville det være på Roskilde Festival.

Seni Reak Juarta Putra kommer med ægte trance til Roskilde. De vil spille en 'regelmæssig' koncert i vores hovedprogram samt drage ud og skabe en trancefest et sted på pladsen. Dette er en musikalsk oplevelse, du ikke ønsker at gå glip af!