SHOOTER GANG DK

Scene
Countdown
Show
16:30
Mandag 27. juni 2022

– tirsdag 28. juni 2022


Kontroversiel rapgruppe fra Aarhus V kommer med benhård æstetik fra betonjunglen


De kommer fra Trillegården i Aarhus, de laver drill-rap, og de har skabt overskrifter med deres voldsomme æstetik.

Shooter Gang er en trio bestående af Tan, Belly og Dinero. Deres aggressive rap er en udstikker af drill-genren, som har sit ophav i Chicago. I gruppens musikvideoer optræder de med masker og knive, dealer narko og affyrer pistoler.

Det er musik fra den rå virkelighed. Shooter Gang fortæller historier om, hvordan livet i de danske ghettoer tager sig ud. Det er råt og hårdt og i samme farveskala som betonbygningernes nådesløse grå. Det åbenbarer sig bl.a. i DR-dokumentaren ”Ghettostjerner”.

Tan, Belly og Dinero fandt sammen om musikken. De havde gået og hyggerappet lidt i kvarteret. Da det lokale bibliotek havde et musikstudie, hvor gutterne havde mulighed for at indspille, lavede de deres første track sammen. Det blev til ”Mask på”. Herfra gik det stærkt. Universal skrev snart kontrakt med gruppen, og således var Shooter Gang en realitet.

Shooter Gang er en manisk og energisk omgang på en livescene. De har en smittende indbyrdes kemi. Samtidig forstår de, hvordan man sparker en fest i gang. Se blot dette live-medley, hvor energien kommer ud i rigelige mængder.

Der er i dén grad lagt i ovnen til en hårdt show med Shooter Gang og deres dystre dagbogsfortællinger fra stenblokken, som de forvandler til en fest. Kom og vær med, når de indtager Countdown-scenen på Roskilde Festival.