SIERRA FERRELL US

Scene
Pavilion
Show
18:15
Lørdag 2. juli 2022
Hun er en musikalsk vagabond og et originalt talent fra den amerikanske roots-scene


Sierra Ferrell er 33 år gammel, men hun har en sangstemme som en gammel sjæl.

Bare lyt til hendes seneste album Long Time Coming. Den Nashville-baserede musiker udstiller sin indtagende og bluesede stemme på en samling sange, der blander bl.a. bluegrass, honky-tonk, western swing, sigøjnerjazz og calypso.

Da Sierra Ferrell var i 20'erne, forlod hun sin lille hjemby i West Virginia for at turnere med en flok musikere. De opholdt sig midlertidigt i forskellige byer som Seattle og New Orleans mellem deres shows på rastepladser, på togvogne og i bycentre. Til sidst slog hun sig ned i countryhovedstaden Nashville.

Det var i forbindelse med en række optrædener til 'Honky Tonk Tuesday Night' på spillestedet American Legion Post 82 i Nashville, at hun blev tilbudt en pladekontrakt med Rounder Records, en af verdens førende labels for americana og bluegrass.

Med adgang til Nashvilles skarpeste sessionmusikere lavede hun albummet Long Time Coming, der lyder som en øjeblikkelig klassiker.

Det skyldes ikke mindst Sierra Ferrells stemme.

Som en person på internettet kommenterede til en af hendes virale videoer: “Den stemme lyder, som om den kommer gennem en tidsmaskine bestående af gamle grammofondele. Smukt.”

Hendes vokal har ekkoer af både Loretta Lynn, Dolly Parton og Bessie Smith. Og alligevel er det hendes helt egen.

Sørg for at fange Sierra Ferrell, når hun optræder på Roskilde Festival. Hun synger som en drøm, hendes band består af dygtige musikere, og kvaliteten af materialet skinner lysende klart. Det vil placere et smil på dine læber, som bliver siddende resten af festivalen. Det lover vi!