SIGRID NO

Lokation
Arena
Show
16:00
Torsdag 30. juni 2022
Mere triumferende popmusik fra den norske popprinsesse


Sigrid har en særlig evne: Hendes pulserende electropop er fyldt med store omkvæd sunget af en fantastisk vokal og med et lyrisk islæt, der gør hverdagen til noget helt magisk.

I 2019 udsendte hun sit fantastiske debutalbum Sucker Punch og etablerede sig således som en af popmusikkens mest spændende og unikke stemmer i nyere tid. Som en anmeldelse konkluderede: “Her ascent to superstardom seems guaranteed.”

Sigrid er godt på vej.

Den 25-årige nordmand er ved at forberede sit næste album, og alt tyder på, at hun sigter mod stjernehimlen. Hør bare de første fremragende singler, hun har udgivet. Der er den discoficerede lykkebombe "Mirror", som er en sang til empowerment, indhyllet i svulmende klaverer og synths. Og så er der "Burning Bridges", en eksplosiv pophymne, der virkelig viser, hvad hendes stemme kan.

Sigrid har udtalt, at alle hendes nye sange er skrevet med liveoptrædener i tankerne. Apropos live: Sigrid og Roskilde Festival er gået hånd i hånd siden begyndelsen.

Hun spillede her første gang i 2017 på Apollo-scenen. På dette spæde tidspunkt i hendes karriere var hendes pophit "Don't Kill My Vibe" netop begyndt at gøre væsen af sig. Det var den sang, der bragte Sigrid på alles radarer. Og musikanlæg. Sigrid fremhæver selv sin Roskilde-debut som sit største øjeblik dét år. Vil du se, hvordan det tog sig ud? Klik du bare her.

Da hun vendte tilbage i 2018, havde hun netop vundet den prestigefyldte pris BBC's Sound of 2018. Hun scorede et top 10-hit i England med singlen "Strangers", og hun fyldte stadig større koncertsale. Det år spillede hun på vores Avalon-scene, og det var en fantastisk oplevelse (se her).

Sigrid er en charmetrold på en livescene. Hendes energi er smittende, og hendes band giver virkelig den rette energi til hendes sange. Med kække dansetrin, finurlige grin og fællesklap sørger hun for, at et stort publikum altid er i det bedste selskab!

Nu føjer vi et tredje kapitel til historien om Sigrid og Roskilde. Hendes popularitet – og vel egentlig også hendes widescreen-popsange – kræver en større scene med plads nok til, at alle kan danse og synge med på hendes catchy sange.