SLIM0 DK

Lokation
Gloria
Show
18:30
Fredag 1. juli 2022
Mere om kunstneren
Instagram
Skønsang og støjrock fra nyt afsøgende band


slim0 er et band, du ikke helt ved, hvor du har. Hvor foruroligende eller tiltalende det end må lyde.

Den københavnske kvartet forlanger i alt fald af dig, at du har foldet dine nysgerrige lyttelapper helt ud. Og den musik, de sender mod dig, er af væsensforskellig karakter. Det ene øjeblik er det autotunet a capella-sang, det næste er det fræsende støjrock. Af og til med vrælende saxofon som solo. Der er også fremmedsmagende toneklange og droner.

slim0 består af Lena Milovic, Mija Milovic, Joalane Mohapeloa og Simin Stine Ramezanali, som elsker at lege med musikken.

Bandets opsætning skifter instrumentering, fra levende ler-instrumenter lavet af billedkunstner Simin Stine Ramezanali til klassisk rockband-opsætning.

Trioen udgav i 2020 ep’en Sol i øjet, som rummer seks forskelligartede, afsøgende sange, næsten som om de havde som mål at gøre dig rundt på gulvet, samtidig med at de beriger dit musikalske kompas. slim0 gjorde alvor af den fysiske udgivelse og skabte en ekstra dimension af kunst. Sol i øjet blev nemlig lavet som en skulpturel porcelænssol med indstøbt USB-stik. Solen er lavet af Simin Stine Ramezanali.

2021 har budt på nye toner fra kvartetten. Og som bandet nærmest har for vane, bevæger de sig gnidningsfrit fra det harmoniske skønne over det gakkede til det aggressive. Og altid nysgerrigt blomstrende.

Vil du have en forsmag, så tryk lige play på videoen nedenfor, som er indspillet på spillestedet ALICE. Her skulle slim0 have holdt releasekoncert, men så lukkede alting ned. Så de valgte i stedet at optage deres koncert.