SNAIL MAIL US

Lokation
Pavilion
Show
18:30
Fredag 1. juli 2022
Indie-rocksange om et blødende hjerte


Da Lindsey Jordan aka Snail Mail udgav sit debutalbum Lush i 2018, var det en perfekt indfangning af følelsen af at få sit hjerte trampet på – fyldt med melodrama og en tro på, at smerten varer for evigt.

Udstyret med en Fender-guitar og en mikrofon lavede Snail Mail lysende sange om hjertesorg, ensomhed og opvækst, som taler til alle uanset alder (hun var teenager på dette tidspunkt).

Hendes mutte guitarfortællinger blev forvandlet til små triumfer, og Lindsey Jordan blev dengang udnævnt som leder af indie-rockens næste generation.

Med intrikate guitarer og tekster som en åben dagbog er Snail Mail blevet sammenlignet med 90'ernes indie-rock-koryfæer som Liz Phair og Sleater-Kinney. Men Snail Mail er meget mere end nostalgi. Hun leverer sine ørehængere med både indsigt og fornuft – noget der rækker langt ud over hendes alder.

I 2021 vendte Snail Mail tilbage med sit andet album. På dette tidspunkt var hun trådt ud af teenageårene. Det betyder dog ikke, at kærligheden holder op med at gøre ondt.

Valentine udforsker hun kærligheden med en rig palette af varme synthesizere, grædende strygere og sukkende indiefolk. Som sangskriver fortsætter Lindsey Jordan med at skære direkte igennem til livets rodebutik af konflikter og håbløse forelskelser. Det er ikke uden grund, at Valentine har høstet fantastiske anmeldelser (se bare her, her og her).

Når Lindsey Jordan synger til dig fra scenen, gør hun det med en overbevisning, ærlighed og et væld af følelser. Hvis det godt kan føles ret intenst, er det så absolut meningen, at det skal være det. Sådan er Snail Mails verden.

Bandnavnet refererer til brevpost, som kan have langsom leveringstid – men Snail Nail får budskabet af sted i løbet af ingenting og dette med stor overbevisning.