SOFT AS SNOW NO

Lokation
Countdown
Show
23:45
Tirsdag 28. juni 2022
Forvrænget elektropop som lydspor til verdens undergang


Hvad sker der, når man tager sød, smertende elektropop, piller den fra hinanden og sætter den sammen påny som et imaginært soundtrack til verdens undergang? Svaret kunne meget vel være Soft As Snow.

Soft As Snow er en norskfødt, Berlin-baseret duo bestående af Oda Egjar Starheim og Øystein Monsen. Deres projektnavn passer perfekt til deres lyd. Den er blød og kærtegnende og alligevel iskold.

Duoen tager deres musik i nogle eventyrlige retninger: De blander elementer fra elektropop og hyperpop (ikke hyper endda) og tilføjer masser af tekstur, klubstemning og dybblå melankoli.

Når de skaber deres mix af farefuld skønhed, går de udenom laptops og direkte mod analoge synths, trommemaskiner og samplere, blandet med særegne vokaler og bearbejdede guitarer.

Duoen udgav deres anmelderroste debutalbum Deep Wave i 2018 på Houndstooth, og i 2022 fulgte de op med Bit Rot (udgivet på det mexicanske label Infinite Machine), som taler videre ind i det raveagtige mørke.

Soft As Snow fremkalder smukke lyde fra vores dysfunktionelle verden. Fang dem, når de optræder på vores Countdown-scene på Roskilde Festival 2022.