STUDIO THINKINGHAND DK/AU

Lokation
Climate Pavilion
Show
13:30
Søndag 26. juni 2022
Mere om kunstneren
Facebook
Instagram
Website
Se Roskilde Festival-biomen fra en mikrovinkel


Hvor store er vores verdener? Du oplever din egen verden – men der er verdener, forskellige mikrokosmos, blandt os, der er langt mindre.

I denne workshop inviterer vi alle festivalgæster til at deltage i en fælles indsamling og udstilling af mikrokosmos blandt os på festivalen.

Vi vil dyrke jordprøver fra hele festivalpladsen i petriskåle og se mikrokosmos udfolde sig foran vores øjne. Vi samler dem i begyndelsen af festivalen for at give mikroberne mulighed for at udvikle sig – og derefter udstiller vi dem under festivalen, hvor vi kan se dem vokse, leve, dø. 

Det vil give os et andet perspektiv på begrebet eksistens – ved at give plads til det, vi ikke kan se, og skabe en visuel repræsentation af, hvor afhængige vi er af mikrokosmos omkring os.

Det er en enestående mulighed for at se Roskilde Festival-biomet fra en anden vinkel og fejre en verden af mangfoldighed og livet under vores fødder. 

Denne workshop præsenteres af kunstnerduoen Studio ThinkingHand dannet af Rhoda Ting og Mikkel Dahlin Bojesen. Deres arbejde fokuserer på metoder til at lytte, relatere og samskabe med svampe, bakterier og økosystemer og derved synliggøre historier, intelligenser og liv, som findes uden for det blotte øje.