SURFBORT US

Scene
Pavilion
Show
02:00
Lørdag 2. juli 2022

Spiller som del af lørdagsprogrammet


Dette fyrige punkrock-band er berygtet for nogle ret så vilde vilde-shows


Nogle gange starter de bedste bands som en joke. Det var tilfældet med Surfbort. Frontkvinde Dani Miller fandt hurtigt ud af, at bandet kunne noget, og at dette var, hvad hun ville lave resten af sit liv.

Nu er de kendte for deres uhæmmede tilgang til den buldrende garagepunk og deres iver efter at udråbe deres reaktioner på hvad, der virker mest skræmmende i verden.

Surfborts rå punkrock har allerede fundet fans i Wolf Alice, Amyl and The Sniffers, Lana Del Rey og Blondie (listen er konstant voksende!). Dani Miller har også været en usandsynlig fotomodel i en Gucci-kampagne.

Ikke dårligt klaret af et punkband fra Brooklyn.

De skrev først kontrakt med Julian Casablancas' label Cult Records, som udgav deres debutalbum Friendship Music (2018), som er fuld af al den knas og gåpåmod, der bor i hjertet af punkrock. Det er udfordrende, uforudsigeligt og af og til ubehageligt. Men på den gode måde, forstås!

Til deres selvudgivede toerplade, Keep On Truckin', hyrede de Linda Perry (4 Non Blondes) som super producer. Hun holdt fast i larmen og energien, men sørgede også for at trække de gode melodier frem, som bandet bestemt er i stand til at skrive.

Surfborts musik er nogle gange drevet af protester, andre gange kommer den direkte fra deres blødende hjerter, men uanset hvad altid med et smilende knytnæveslag. Og bandet er simpelthen uimodståeligt.

Uanset hvad de raser over, er der en optimistisk tone under det hele og et budskab om at fremme kærlighed, have det sjovt og presse på for at skabe forandring. Men det handler selvfølgelig også om at skrige løs, være sig selv og så i øvrigt ned med regeringen. Vi burde alle være lidt mere punk, og Surfbort får det til at være tilgængeligt.