TESSA DK

Scene
Arena
Show
01:00
Lørdag 2. juli 2022

Spiller som del af lørdagsprogrammet


Mere om kunstneren
Facebook
Instagram
Youtube
Rapkæftet og hårdtslående rapper gør klar til sit hidtil største show


Tilbage i 2019 kom Tessa ud af den blå luft. Pludselig var hun her bare. Der skulle ikke gå længe, før hun var alle vegne. Tessa har taget hele Danmark med storm.

Det første, vi så til hende, var på Roskilde Festival, hvor hun trådte på scenen for første gang nogensinde (!) med en håndfuld sange til vores åbningsfest tilbage i 2019 (tænk sig, det er seneste festival, vi har afholdt!). Og måden, hvorpå hun indtog – for indtog den, dét gjorde hun virkelig – scenen, viste, at Tessa allerede dengang havde stjerneglimmer omkring sin figur.

Det var som mejslet i sten, at Tessa skulle vende tilbage til Roskilde i 2020. Og i 2021. Pandemien ville det anderledes.

Men ingen stjerner in spe lader sig sådan kue. Og slet ikke Tessa.

Siden den fremadstormende start med tracks som ”Snakker for meget”, ”Okay” og ”Ben” og en tv-dokumentar har Tessa fulgt trop med talrige skarpskårne hits med beskidte punchlines og hendes ukuelige ’zero fucks’-attitude.

Og selvom pandemien har spændt ben mange gange for, at hun kan komme ud til sin efterhånden meget store fanskare, har hun fået kærligheden at føle online, til optrædener ved prisshows og hvor hun end sætter sine fødder.

Sidste sommer havde vi fornøjelsen af at invitere hende til en koncert til vores alternative live-serie Summer Days, hvor Tessa blev så overvældet af responsen fra et begejstret publikum, at hun fældede en tåre. Hun leverede, hvad en anmelder kaldte ”en drømmekoncert”.

Tessa har øjeblikkeligt fået luft under de vinger, som både er tatoveret på hendes hud, og som pryder hendes scenografi.

Hendes shows er nu helt toptunede og vokset i størrelse og produktion. Så når vi – endelig – får mulighed for at invitere Tessa tilbage til Roskilde Festival til sommer, bliver det med rammerne til hendes allerstørste koncert hidtil.

Gå ikke glip af den mest rapkæftede rapper fra postnummer 2670!