THE OCEAN DE

Scene
Gloria
Show
20:00
Onsdag 29. juni 2022
Mere om kunstneren
Facebook
Instagram
Website
Blændende tysk metalband favner alt fra progressiv og sludge til hardcore og atmosfærisk post-metal i deres gigantiske lyd.


Det tyske metalkollektiv The Ocean finder deres inspiration og ambitioner langt væk fra grinende kranier og blodige lemmer. Havet, sjælen og universet er lige så skræmmende, når de undersøges nærmere.

På et af deres hovedværker, Pelagial (2013), begav The Ocean sig ud på en musikalsk og psykologisk rejse fra havets overflade og ned i de dybder, som solen ikke kan nå. Deres metalliske suiter kombinerer Pink Floyd, Tool, Mastodon og Mogwai. Dette er symfonisk og progressiv maksimalisme i enhver forstand.

Bandet har ikke set sig tilbage siden.

I 2018 og 2020 udgav de to albummer i et et omfattende koncept om forskellige historiske epoker. Phanerozoic I: Palaeozoic er måske det mere hårdt og ligetil album, mens Phanerozoic II: Mesozoic/Cenozoic byder på en mere eksperimentel og eklektisk tilgang. Alt er stadig tungt som ind i helvede – ligesom fortællingerne er det. De fungerer som profetiske advarsler i en evolutionær allegori om selve menneskeartens overlevelse.

The Ocean er episk, litterær metal, der vil få din krop og dit sind til at ryste. Dyk ned i mørket.