TLC US

Scene
Arena
Show
18:00
Torsdag 30. juni 2022
Disse superstjerner er stadig CrazySexyCool. De har en setliste fuld af hits, når de spiller deres længe ventede første show i Danmark – på Roskilde Festival!


Nogle vil huske TLC for deres banebrydende, hitlistedominerende velmagtsdage i 90'erne. Andre har opdaget TLC retrospektivt – eller måske gennem de stærke empowering-inspirationer som gruppen har givet andre kvindelige kunstnere på musikscenen.

TLC har virkelig sat deres præg på musikhistorien. Med over 65 millioner solgte plader står de som den bedst sælgende kvindelige amerikanske gruppe nogensinde.

TLC – et akronym efter de tre oprindelige medlemmer T-Boz, Left Eye og Chilli – blev kæmpestjerner med deres blanding af pop, hip-hop og urban soul. De bragte pop- og R&B-publikummer sammen med deres fjedrende og fængende hooks – og så selvfølgelig deres legende og selvsikre stil. Trioens sange om respekt og empowerment stod ud fra det meste andet.

Det var deres andet album, CrazySexyCool (1994), der skød trioen helt op på stjernehimlen. Stadig den dag i dag kender alle hits som “Waterfalls”, “No Scrubs”, “Creep” og “Unpretty”. Ved slutningen af 90'erne havde gruppen tre multi-platinsælgende albums og ni top 10-hits på cv'et.

I 2002 døde Lisa "Left Eye" Lopez i en bilulykke. På det tidspunkt var gruppen ved at færdiggøre deres fjerde album, 3D, som blev det sidste udspil med alle tre medlemmer. Tionne "T-Boz" Watkins og Rozonda "Chilli" Thomas har siden da fungeret som en duo.

Deres liveshows er stadig prægtige udstyrsstykker! Senere koncerter har budt på guldklædte dansere, et glamourøst scenedesign og et liveband, der kunne sætte ild til både guldrandede hits og nye sange.

Så der er masser at se frem til, når TLC spiller deres allerførste koncert på dansk jord på Roskilde Festival 2022. Det bliver en fest, der vil appellere på tværs af generationer – for unge i alle aldre!