TYLER, THE CREATOR US

Scene
Orange
Show
22:00
Fredag 1. juli 2022
Mere om kunstneren
Facebook
Instagram
Youtube
Stjernerapper i kunstnerisk forvandling er klar til Roskilde

 

Vi byder velkommen til en af de mest polariserende og kompromisløse rappere og producere fra sin generation: Tyler, The Creator.

Dét, der startede med et kult-lignende følge for den gavtyveagtige frontmand Tyler og hans gruppe Odd Future, er nu vokset til en fanbase stor nok til, at han optræder på de allerstørste scener.

Samtidig er den californiske multikunstner (cv'et tæller bl.a. sanger, sangskriver, pladeproducer, musikvideoinstruktør, festivalarrangør, modedesigner og grafiker) vokset til at blive en af de største og mest interessante kunstnere på den globale musikscene.

Det skete i særdeleshed i kraft af pladen Igor (2019), hvor den engang kyniske og aggressive rapper fandt sig en mere melankolsk, sårbar og lydmæssigt eventyrlysten side af sig selv. Igor vandt en Grammy og løb hele vejen op til førstepladsen på den amerikanske Billboard-hitliste.

I 2021 har Tyler, The Creator sammen med legekammerat DJ Drama bevæget sig ned ad en slags grimy mixtape-vej med det seneste album Call Me If You Get Lost. Tekster og musik stritter i alverdens retninger – på den bedst tænkelige facon. De stilistiske spasmer – fra synthpop over soulballader til reggae – er både uventede og imponerende på et tætpakket, kalejdoskopisk album, der viser, at Tyler, The Creator kan gøre lige, hvad der passer ham. Altid med fuld impact og nu med hele verdens opmærksomhed!

På en scene kan han styre løjerne ene mand (og en båd). Se blot dette klip fra en af hans seneste koncerter.

Glæd dig til en af de mest eventyrlystne og interessante rappere i dag, når Tyler, The Creator genbesøger Roskilde Festival. Hans første show her siden Odd Future-koncerten i 2011.