UUMPHFF DK

Scene
Ambereum
Show
21:00
Lørdag 2. juli 2022
Mere om kunstneren
Website
Den danske musikplatform, label og radiostation er værter for en storslået sekstimersfest


UUMPHFF er en uafhængig musikplatform, et label og en radiostation baseret i København. De blev dannet I 2020 af Simin Stine Ramezanali og Xenia Xamanek Lopez.

UUMPHFF blev skabt ud fra nødvendigheden af et bredere musikalsk tilhørsforhold og en solidaritet på tværs af genrer, scener og æstetikker, og de præsenterer musik til verden gennem koncerter, singler, albums, compilations, workshops og radio.

UUMPHFF har sat sit præg på den københavnske musik- og klubscene. Lyt blot til compilationen UUMPHFF 0000001, som er fuld af følelsesladet hård bas, glitchede hyperballader, brækket reggaeton, trance og serenader.

Nu rykker platformen ind i vores særlige hæng-ud-sted Ambereum, hvor de er værter for en seks timer lang fest.

Du kan møde følgende djs og feststartere:

 • DJ Paydar (lyt) spiller hip-hop/R&B fra både den gamle og den nye skole, som han mixer sammen med afrobeat.
 • djavan.jami (lyt) er en amerikansk musiker, som er bosat i København. Hendes musik er et mix af hip-hop, trap og R&B. Hun synger på både engelsk og spansk.
 • Billow_40 (lyt) er med til at styre bølgerne i UUMPHFF Radio og en musiker i den alternative R&B-duo Owmi. Som dj/selector spiller Billow_40 breaks, electro, UK garage, R&B-remixes og afropop.
 • CHIEF er en rap-kunstner, som er ladet med stærke politiske budskaber. Forvent et vildt flow med en old-school hip-hop-vibe blandet med nutidens raplyd.
 • ED.XX er dj-kunstnernavnet for Xenia Xamanek, hvis musik og dj-stil byder på et væld af uventede lyde. ED.XX skaber surrealistiske soundscapes, hårdtslående beats og hjerteskærende sange. Xamanek udgav sit seneste album, DELIRIO REAL (lyt), i 2021.
 • Ryong er en dj og producer, som udgav ep’en Unbreakable Bonds (lyt) sidste år på det Berlin-baserede label Yegorka. Udspillet dykker ned i absurditeten og skønheden ved familie og arv.
 • Rosa Melano & DJ Gossip udgav deres debutsingle “M E T E L O” på compilationen UUMPHFF 0000001 (lyt). De optræder live med sangen for første gang nogensinde.
 • abji_hypersun er soloprojektet for kunstneren og UUMPHFF-medstifteren Simin Stine Ramezanali, som også optræder med slim0 på Roskilde Festival. Første udspil var singlen “Dooset daram (midooni?)” (lyt), og efter sigende skulle en plade være undervejs. abji_hypersun blander fragmenter af d’n’b, ustemte persiske klassiske instrumenter, iranske kærlighedssange og en følelsesladet klubstemning.
 • KUCHULU (lyt) er en producer og dj, som bruger lyd til at udtrykke vildfarelser eller drømmeverdener i genreblandende mix. KUCHULU er også medstifter af UUMPHFF-radiostationen for at give plads til BIPOC-fællesskabet.
 • Sinfohme (lyt) er en dj med rødder i SABAAHH og Future Female Sounds. Hun spiller brasiliansk funk, house og hip-hop til den store guldmedalje.
 • Varnrable (lyt) er et musikprojekt skabt af Camilla Myrhe. Sangene bevæger sig igennem et væld af lyde, fra techno over soul til det mere eksperimenterende. Varnrable sammenvæver percussion, samples, live instrumenter og vokaler gennem en elektronisk kollage.
 • AMYWAY er også MissAmy, som er en mc, som har dedikeret sig til at bringe ’pu$$y chaos’ til Roskilde Festival. Det bliver kærligt og udfarende!
 • DJ Cunt (lyt) er en up-and-coming queer-xtra-mista, som bringer eklektiske udvalg af hardcore, sexet og eksperimenterende techno til gulvet.