VARNRABLE NO

Lokation
Countdown
Show
15:00
Tirsdag 28. juni 2022
Mere om kunstneren
Instagram
Spotify
Varnrable's lyd er vulnerable. Følelser omsat til innovativ popmusik.


Varnrable er et musikprojekt af producer, sangerinde og visuel kunstner Camilla Myrhe. Som både nordmand og etiopier er Camillas liv og arbejde præget af en følelse af rodløshed. En blanding af oplevelsen af at være adopteret i Norge og en livslang separation fra rødder, kultur og familie.

I 2022 udgav Varnrable sit debutalbum, Air Born. Det er en manifestation af producerens frigørelse fra sin egen historie og de begrænsninger, der er blevet lagt på kunstneren. Et brud med det forventede. 

Albummet præsenterer en myriade af lyde, der spænder over techno, soul og eksperimentalisme. Varnrable blander percussion, samples, live instrumenter og vokaler sammen i en forskelligartet collage af elektronisk produktion.

Varnrable udfolder sine egne erfaringer for så at forene de fragmenterede dele af sig selv.

Albummet blev for nylig omtalt hos Bandcamp i en artikel, der roser musikken som "compelling stuff". Vi kan kun være enige! Glæd dig til at opleve, hvordan Varnrable oversætter sine studieproduktioner til en live scene. Du kan opleve Varnrable på Countdown-scenen på Roskilde Festival 2022.