ÅRSSKRIFTET HANDLER OM VORES (NYE) FREMTID

PUBLICERET ONSDAG 23.3.2022

Ud over festivalen
Er du festival-nørd eller bare helt almindeligt opslugt af kunstneriske vækstlag, frivillighed, grænsesøgende kulturoplevelser, og hvordan pandemien påvirker Roskilde Festival i dag og i fremtiden, er vores nye årsskrift lige noget for dig.


What a year!

  • 14 Summer Days-begivenheder gav 758.000 kroner til donationer
  • Videnfestivalen GRASP byggede bro mellem kunst og videnskab
  • Sounds Like Roskilde satte spotlys på unge kunstnere i nedlukningen
  • Vi leverede tryghed og sikkerhed på 130 kulturbegivenheder i Danmark
  • Vi uddelte penge til 57 forskellige kulturelle og kunstneriske formål
  • …og Roskilde Festival blev aflyst – igen!

Disse er bare et udpluk af vores oplevelser og projekter fra det seneste år, som du kan (gen-)opleve i vores nye årsskrift.

Vi har et mål om at inspirere og engagere vores omverden året rundt med musik, kunst og holdninger. Og i 2021 satte vi en ekstra tyk streg under året rundt.

Årsskriftet er for dig, der er nysgerrig efter, hvad Roskilde Festival foretager sig, når vi ikke lige er i fuld gang med at forberede den årlige festivalbegivenhed.

Det handler om, hvordan vi konkret lever op til vores almennyttige formål om at støtte børn og unges fællesskaber og de kunstneriske vækstlag

Nok kigger vi tilbage på det forgangne år. Men årsskriftet handler lige så meget om fremtiden. Altså hvordan vi – trods aflysninger på stribe og pandemiens alvorlige økonomiske konsekvenser – fortsat vil kunne gøre en forskel.

Du får også overblikket over vores seneste donationer og møder foreninger og organisationer som Mino Danmark, Fridays For Future, Rethinking Economics, A Seat at the Table, Freemuse og Fair Statsborgerskab, som var blandt årets 57 donationsmodtagere.

Læs årsskriftet her