FOOD IS NOW BLIVER DIT GASTRONOMISKE ÅNDEHUL

PUBLICERET TORSDAG 2.6.2022

Vores nye restaurant Food Is Now er en sanselig hyldest til økologi og biodiversitet. Køb billet allerede nu, og glæd dig til at varme op til drømmekoncerten med en treretters madoplevelse.


Drømmer du om at opleve, hvor lækker og overraskende maden overhovedet kan blive på Roskilde Festival?

Så er det nu, at du skal købe billet til dig selv og din camp i vores helt nye restaurant Food Is Now.

Her vil vi forkæle dig med en treretters 100 % økologisk menu serveret på porcelænstallerkner få hundrede meter fra Orange Scene.

Book nu

Sæsonbestemt menu
Food Is Now er en hyldest til planterigdom og til betydningen af økologiske og lokalt producerede råvarer i nutidens madretter. For så belaster vi naturen og klimaet mindst muligt!

Vi serverer en vegetarisk, sæsonbestemt menu, som er skabt til lejligheden og nænsomt tilberedt af nogle af landets mest progressive restauratører på økologi- og klimadagsordenen.

Vi er nemlig gået sammen med den dagsordensættende restaurant Amass og jord-til-bord-spisestedet Birkemosegaard Køkken om en gastronomisk oplevelse, der vil overraske dig med innovative smagsnuancer og lege med dine forventninger til ingrediensernes velsmag.

Råvarerne blandt andet dyrket på Birkemosegaards marker på Sjællands Odde, Vidarslund Gartneri ved Faxe og Godis Grønt i Lejre. For vi værdsætter den kortest mulige vej fra jord til bord som overhovedet muligt.

Vi har gennem årene øget vores fokus på økologi og biodiversitet i festivalmaden. Food Is Now – og den tilhørende vinbar – bliver på mange måder en kulmination på vores gastronomiske rejse mod en endnu mere planterig festival i respekt for miljø og natur.

Glæd dig til en spektakulær, sanselig og mættende oplevelse med fokus på nærvær og fællesskab.

Book nu
Menu
 • Sommergrønt, nye danske kartofler, peberrod, sprødt brød
 • Ristet tempeh, grillede østershatte, gremolata på grøntsagstoppe, olie på løgskaller
 • Pavlova, rabarber, kaffegrums-infuseret fløde, rå honning

  Hertil serveres: koldhævet brød med havre, smør på solsikkekerner og karamelliseret porre
Drikkevarer
 • Naturlige, rene vine fra syden
 • Sour på rabarber
 • Ikke-akoholisk drikkemanu laves af af sæsonens frugt og grønt
Priser
 • Treretters menu + snack: 295 DKK + gebyr
 • Vin- eller alkoholfri drikkemenu: 150 DKK
 • Et glas vin/alkoholfri alternativ: 80 DKK
Book nu

Seatings og varighed
Food Is Now er åbent i dagene onsdag 29. juni til lørdag 2. juli. Se tider for seatings via billetlinket. Oplevelsen varer cirka 75-90 minutter.

Kontakt os
Ved spørgsmål angående allergier og ved bookinger til mere end 12 personer, skal du være velkommen til at kontakte os på e-mail: dining@roskilde-festival.dk

Samarbejdspartnere
Food Is Now er resultatet af tæt samarbejde mellem flere partnere. Menu og drikkevarer er udviklet og udvalgt i samarbejde med Amass og Birkemosegaard Køkken, og restauranten drives i samarbejde med Mad Synergi. Restaurantens indretning har fokus på genbrug og genanvendelse af materialer, og design og opbygning udvikles i samarbejde med HAY, Roskilde Dyrskue og kunstner Anne Nowak.