ANSØG OM PLADS PÅ VORES GRØNNE COMMUNITY CAMPING

PUBLICERET TIRSDAG 1.3.2022

Festivallivet
Vil du bo helt centralt og indgå i nogle fantastiske fællesskaber, hvor vi fester, mens vi holder Roskilde grøn, så kan du søge nu.


Når vi bor sammen på Roskilde Festival, skal vi sammen holde vores fællesskab fantastisk. Det betyder også, at vi skal belaste vores fine festivalplads mindst muligt.

Vi vil gøre op med engangsforbrug og brug-og-smid-væk-kultur. Jordens grønne fremtid er nemlig vores fælles ansvar og opgave.  

Derfor vil du opleve, at vores campingplads er organiseret anderledes i forhold til tidligere. Vi placerer det grønne fællesskab i hjertet af pladsen – og vi håber, at du vil være med til at sætte dit præg på det.

Alle kan nemlig bo i disse områder. Det kræver ingen ekstra billet. Men det kræver, at du er indstillet på en bæredygtig festivalkultur. Derfor beder vi alle om at ansøge om at bo i området.

Vidste du… I løbet af de seneste 20 år er mængden af affald på festivalen i gennemsnit steget med 76 tons om året. Det er vi fast besluttet på at ændre på.
Grønne områder med forskellige tematikker


Vi har fem forskellige områder med grønne tematikker. Vi tør godt garantere, at de alle er fantastiske at bo i. Og så har de forskellige måder at holde fest på. Områderne er:

 • Clean Out Loud
  Vores ældste grønne område, som er gået forrest i kampen mod affaldet siden 2011.  laves I samarbejde med Vallekilde Højskole
 • Dream City
  Vores brugerstyrede by i byen, hvor indbyggerne laver fantasifulde konstruktioner, store fester og sikrer løbende renhold.
 • Common Ground
  Common Ground har Roskilde Festival højskole som vært. Fokus er på medmenneskelighed og bæredygtige løsninger. 
 • Leave No Trace
  Her kan alle lejre opbygge, dele og gennemføre deres vildeste ideer om bæredygtighed, miljø og fællesskaber.
 • Settle'n Share
  Settle’n Share ligger mod det sydøstlige hjørne af campingpladsen og bygger på ideen om, at du deler med det omkringliggende fællesskab, og at du holder området rent.

Læs mere om områderne og ansøg her

Reservér et område til din camp


Hvis du ønsker at booke dit eget dedikerede område til din camp (50 kvadratmeter), så kan vi afsløre, at vi sætter Get A Place (small) til salg tirsdag 8. marts kl. 12:00. Pris: 1250 kr. (+ 1000 kr. depositum for at sikre oprydning).