ÅRETS MERCHANDISE-KOLLEKTION KLÆDER DIG MODERIGTIGT PÅ

PUBLICERET MANDAG 13.6.2022

Klæd dig i det helt festivalrigtige tøj fra vores kollektion, som netop er lanceret. Det er tøj til tiden lige nu med sikre nik tilbage gennem historien.


Når Roskilde Festival løber af stablen i år, er det den 50. festival siden starten tilbage i 1971. Det fejrer vi hele vejen rundt. Det gælder således også i vores merchandise.

Vi har netop nu lanceret vores spritnye kollektion, der favner bredt i både udvalg, design – og faktisk også tid.

Kollektionen er en fejring af de forskellige årtier, som festivalen har eksisteret i, samt en hyldest til musikken, kulturen og mennesker.

Gå til shoppen

Foto: Nathalie Elizabeth Høgh Walker

Der er tilføjet skæve skrifttyper med referencer tilbage til 70’erne, batikmønstre og raver-styles fra 90’erne og oversized T-shirts fra 80’erne. Kollektionen er et stort mash-up af farver, udtryk og årgange – og du kan frit selv sammensætte dit outfit, som du synes.

Du vil også opdage nogle spændende designs, som er skabt ud fra overskudstelte fra 2019, som er upcyclet og gjort til tasker og regn-ponchoer. Derudover er alle T-shirts and sweatshirts produceret af 100 % økologisk bomuld.

Kollektionen henvender sig til alle, der bærer Roskilde-værdierne i hjertet. Kollektionen hylder ”that orange feeling”, vores publikum, vores frivillige og alle andre, som er en del af Roskilde-familien.

Kig ind i vores shop, og se, hvad der frister dig.

Gå til shoppen