HER ER SPILLEPLANEN

PUBLICERET ONSDAG 11.5.2022

Det store puslespil er blevet lagt. De talrige brikker, kunstnerne, er placeret på scener og i tidsrum. Din rejse gennem programmet starter her.


Så er den her. Spilleplanen.

Et festivalprogram ser straks anderledes ud, når man tager navnene fra en plakat og stykker ud i en spilleplan.

Nu kan du se flows igennem dagene. Ruter du kan følge. Musikalske rejser du kan planlægge. Med mindre du er typen, der bare ser, hvad der sker og lader impulserne være konge. Det kan også være befriende.

Du kan se, at vores Orange Scene åbnes af Drew Sycamore, og når vi rammer den sidste lørdag, lukkes den igen af amerikanske The Strokes. Men sideløbende med hovedscenen er der altså rigtig mange andre scener i gang samtidigt. Så onsdagen kan altså krydres med ukrainsk rap fra Alyona Alyona, audiens med den brasilianske popdronning Anitta eller hardcore-mosh med amerikanske Turnstile. Og det var bare nogle få pluk fra onsdagen. Det vil kræve alt for mange ord og linjer at skulle remse alle anbefalinger op.

Så er der det uundgåelige. Clashet. To gode acts spiller samtidigt. Vi prøver i vores programlægning at sprede tingene ud, så godt som vi kan – og når der er kunstnere som taler til de samme typer publikummer, prøver vi så vidt muligt også at sørge for, at de ikke spiller oven i hinanden. Men der er også tilfælde, hvor det af forskellige årsager ikke kunne være anderledes. Og hvis du er typen med en dejligt bred smag, er du nødsaget til at skulle træffe nogle valg undervejs.

Uanset hvordan din rute gennem spilleplanen tegner sig, er vi sikre på, at den bliver decideret fornøjelig.

God planlægning!

Download spilleplan