BALA DESEJO BR

Scene
TBA
Show
Onsdag 28. juni 2023
Mere om kunstneren
Instagram
Spotify

Ung Rio de Janeiro-kvartet viser nye veje for tropicália.

Kvartetten Bala Desejo er et frisk pust på den brasilianske musikscene og en lækkerbidsken for alle, der drømmer sig tilbage til 60’ernes brasilianske tropicália og 70’ernes psykedeliske forgreninger, men som samtidig ønsker musikalsk nyskabelse.

De fire unge og begavede musikere fra Rio de Janeiro har været venner siden barndommen, og hver især har de udforsket forskellige veje i det musikalske landskab. I 2021 begyndte Dora Morelenbaum, Julia Mestre, Lucas Nunes og Zé Ibarra dog at skabe musik sammen som kollektivet Bala Desejo, og deres fælles album SIM SIM SIM udsendt på Coala Records i 2022 skaffede dem hurtigt opmærksomhed med en formfuldendt, poetisk og nyskabende udvikling af Brasiliens stolte musikarv.

Med delikatte guitarklange, gyngende grooves, jazzede blæsere og bedårende vokalarrangementer skaber Bala Desejo kontemporær tropicália, på én gang organisk og eksperimenterende, tilbagelænet og vibrerende af energi. Det bliver en fantastisk mulighed for at opleve, hvad der rører sig lige nu på Rio de Janeiros musikscene, når Bala Desejo gæster Roskilde Festival til sommer med deres første koncert på dansk grund.