BRU-C UK

Scene
Apollo
Show
Fredag 30. juni 2023
Mere om kunstneren
Instagram
Spotify

Fremtidens mand i engelsk hiphop inviterer til kæmpe klubfest. 

Bru-C elsker engelsk klubmusik, og i sine numre boltrer den engelske rapper sig i genrer som bassline, dupstep, drum’n’bass og UK Garage. 

Josh Bruce voksede op i Long Eaton uden for Nottingham med Motown-soul, Lauryn Hill og reggae på stereoanlægget. Da han var ti, introducerede hans storesøster ham for UK Garage, og dermed blev de første sten lagt på den vej, der har ført ham på kurs mod toppen af hitlisterne. 

Bru-C startede som battlerapper, men det stak for alvor af for ham, da han i 2019 oploadede en bid af nummeret You and I på Instagram, hvorefter det spredte sig som en viral steppebrand. Samme år udkom debutalbummet Original Sounds, der året efter blev fulgt op af Smile – begge præget af hans kærlighed til engelsk klubmusik. 

I dag har han næsten tre millioner månedlige lyttere på Spotify og har modtaget både sølv- og guldplader. Han er fremtidens mand i engelsk hiphop, og med sin forkærlighed for tung bas og fodflyttende beats er han klar til at inviterer publikum på Roskilde Festival til en kæmpe klubfest.