BURNA BOY NG

Scene
Orange
Show
Torsdag 29. juni 2023
Mere om kunstneren
Instagram
Spotify

Nigeriansk superstjerne kommer til Roskilde Festival med spektakulært liveshow. 

Med afrobeatens rytmer, skarpe politiske tekster og episke sange har den nigerianske superstjerne, Burna Boy, erobret dansegulve verden over. Som barnebarn af selveste Fela Kutis manager er han vokset op med sit hjemlands stolte musiktraditioner og i dag verdensambassadør for afrobeats-genren. 

31-årige Damini Ebunoluwa Ogulu brød for alvor igennem internationalt med den både politiske og personlige plade African Giant i 2019. Navnet på pladen er et udtryk for at være et kulturelt og politisk fyrtårn for den afrikanske diaspora. Burna Boy bruger sin personlige platform politisk og har markeret sig som en stærk antikolonialistisk stemme. 

Damini er ny tids verdensstjerne, som ikke er bange for at fortælle om egne erfaringer og skrøbeligheder. Det blev cementeret på hans sjette studiealbum fra i år, Love, Damini, som er en stærk personlig fortælling om at finde kærlighed til sig selv, Damini.  
 
Med sig på Roskilde Festival har Burna Boy et imponerende bagkatalog, der tæller samarbejder med bl.a. Stormzy, Beyoncé, Justin Bieber, Ed Sheeran, Jorja Smith og landsmanden Wizkid. 

Glæd dig til at opleve den nigerianske superstjerne til en hoftevrikkende popfest på tværs af geografiske og genremæssige grænser, når han indtager Orange med sit imponerende og spektakulære live-setup.