CANDY US

Scene
TBA
Show
Fredag 30. juni 2023
Mere om kunstneren
Instagram
Spotify

Forvent ingen sødme, når Candy trækker dig gennem et støjende søle

Lad dig ikke snyde af det sukkersøde navn. Det amerikanske band Candy er bestemt ikke sat i verden for at stryge publikum med håret. Med elementer af fræsende punk, pulveriserende industrial og tung metal skaber de et overrumplende sanseangreb, hvis eneste fællesnævner med slik og sukker er dets ætsende egenskaber.

Alligevel er der noget nervepirrende og vanedanende over deres støjende kredsen om kødets perversioner, der fik Pitchfork til at sige om bandet, at de skriver kærlighedssange som hvis body horror-instruktøren David Cronenberg skulle instruere en romantisk komedie. Og sange som “Perverse” og “World of Shit” skaber da også en vision af den menneskelige eksistens som et virvar af blævrende kød.

Bandet slog igennem med det ekstreme debutalbum “Good to Feel” (2018), men cementerede for alvor deres position med 2022-albummet “Heaven Is Here”, udgivet på det toneangivende metallabel Relapse. Albummet blev bl.a. hyldet som en af årets bedste metaludgivelser af Kerrang, der skrev: “Unpleasant, but undeniably exciting, Heaven Is Here is the sound of Hell on Earth. It ain’t a bad place to be.” Nu er de klar til at trække publikum gennem det infernalske søle på Roskilde Festival.