CAROLINE POLACHEK US

Scene
Arena
Show
Lørdag 1. juli 2023
Mere om kunstneren
Instagram
Spotify

Velkommen til Caroline Polacheks sensuelle og magiske pop-ørige

“Welcome to My Island” er titlen på den single, som den amerikanske sangerinde Caroline Polachek for nylig udgav som optakt til hendes netop udsendte “Desire, I Want to Turn Into You”. Og Polacheks musik er da i det hele taget også som en varm invitation til at udforske et både smukt, sensuelt og særpræget landskab. Et landskab, der byder på både overraskende musikalske knopskydninger og ren popfryd.

Lige siden tiden i bandet Chairlift har Polachek været en spændende stemme i den alternative pop. Men det er dog især som solokunstner, at hun for alvor har vist, hvad hendes musikalske ørige har at byde på. Med første album i eget navn, “Pang”, blev hun i 2019 en vaskeægte popsensation. Kritikerne stod i kø for at hylde albummet, mens navne som Kate Bush og Annie Lennox blev nævnt som referencepunkter for Polacheks på én gang himmelstræbende og udfordrende popunivers båret af en gåsehudsfremkaldende vokal.

Også andre musikere har stået i kø for at samarbejde med Polachek, der bl.a. har arbejdet med Roskilde-aktuelle Christine & the Queens og Charli XCX. Hendes nye album er allerede blevet hyldet som et nyt mesterværk fra den bemærkelsesværdige kunstner, og forventningerne er tårnhøje, når hun indtager Roskilde.