CENTRAL CEE UK

Scene
Arena
Show
Torsdag 29. juni 2023
Mere om kunstneren
Instagram
Spotify

Hypet engelsk rapper og drill-stjerne indtager Roskilde med sit stærke flow

Central Cee er hurtigt gået fra at være et lovende navn i den britiske undergrund til at være et kæmpe navn på den internationale hiphop- og drill-scene. Med virale hits som "Day in the Life" og hans selvudgivne mixtape “Wild West” (2021) opnåede han en berømmelse, som kun blev større, da han i 2022 udsendte det kritikerroste mixtape “23”. I løbet af 2022 udsendte han også en række stærke bangers, eksempelvis de massive hits “Doja” og “Let Go”.

Den unge rapper er blevet rost for sit melodiske take på drill-genren og for sit formidable flow. Men han har også vakt opsigt på grund af episke live-shows, hvor hans stærke tilstedeværelse og publikumskontakt løfter oplevelsen. Af denne grund er han hurtigt blevet en populær live-kunstner, der spiller udsolgte shows rundt omkring i verden.

Netop evnen til at kombinere den storslåede koncertproduktion med den intime følelse af at stå på en svedig klub har gjort Central Cee til mere end bare en talentfuld rapper med fornemmelsen for at skære virale hits. Han er også en ægte stjerne på scenen, hvilket er en god grund til ikke at misse hans show på Roskilde.