CLARA DK

Scene
Arena
Show
Lørdag 1. juli 2023
Mere om kunstneren
Instagram
Spotify

Ung popkomet lover særligt show på Roskilde

"Growing Up Sucks" hed hendes album fra 2020, men Clara kan ikke løbe fra, at hun er vokset op til at være en stærk stemme på den danske pophimmel. Hør blot det spritnye album "OFF" skabt i samarbejde med Jonathan Elkær (Phlake). Et album, der cementerer hendes status som en sangerinde, som både kan levere stærke ørehængere og dansevenlige popbaskere, men som også formår at give stemme til ungdommens tvivl, rastløshed og smerte.

Clara brød igennem som kun 17-årig med singlen "What They Say" (2017), der hurtigt blev fulgt af debutalbummet "August Eighteen". Hun har høstet adskillige priser og blev blandt andet kåret til årets nye navn ved Danish Music Awards i 2019. Siden har hun samarbejdet med blandt andre Lord Siva og Tessa, og så har hun altså i en endnu ganske ung alder strøet om sig med sange, der forener rå attitude, sårbarhed og funklende pop.

I kølvandet på sit nye album "OFF" har hun annonceret en større venue-tour, så hun er godt varmet op, når hun indtager Roskilde, hvor hun lover et særligt show. Større og vildere end noget hun har lavet hidtil.