D1MA DK

Scene
Arena
Show
Fredag 30. juni 2023
Mere om kunstneren
Instagram
Spotify

Mystisk og maskebærende rapper med overvældende hits

Han har modtaget en regn af priser, har over 20 milllioner streams på Spotify og bliver omtalt som en af de bedste danske rappere. Men ingen ved hvem han er! Bag sin gådefulde maske har D1MA både mystificeret og begejstret fans og taget røven på musikbranchen. Ikke kun på grund af sin maske, men også på grund af en flydende musikalsk identitet, der uden videre veksler mellem fransk inspireret hiphop, pop, elektronisk musik og drill.

D1MA lader musikken tale, og den taler tydeligvis til mange. For på et års tid har han bevæget sig fra undergrunden til at være en af tidens største stjerner. Men samtidig en stjerne, som ingen helt ved, hvor de skal placere, og som er en forvandlingskugle, der hele tiden søger nye veje. Det er dog også en forvandlingskugle, der forvandler alt omkring sig til guld, hvilket kæmpehits som "Drøm mig væk" slår fast.

Med overlegne kvaliteter som rapper, medrivende og klubbede beats og en solid sans for at levere uimodståelige popmelodier er det svært at komme uden om D1MA, som nu altså også indtager Roskilde med sin mystiske persona.