DEAF CLUB US

Scene
Gloria
Show
Lørdag 1. juli 2023
Mere om kunstneren
Instagram
Spotify

Brutal supergruppe med legendariske Justin Pearson i front leverer voldsomt hardcore-angreb

At kalde Deaf Club for en intens liveoplevelse ville være en underdrivelse. Her er snarere tale om et voldeligt angreb på ørerne – og resten af kroppen. Musikkens gruopvækkende kraft er helt tilsigtet, eftersom bandet har sagt, at de bruger deres musik til at konfrontere en kollektiv sygdom.

Til det formål har de blandet en skrap medicin af crust punk, thrash metal, grindcore og voldsomme blastbeats. Det er grimt, dæmonisk og uden interesse i såkaldt god smag. Deres seneste EP hed ligefrem “Bad Songs Forever”. En udgivelse, der i øvrigt fulgte hurtigt op på bandets debutalbum fra 2022, “Productive Disruption”.

Medlemmerne af Deaf Club har alle solid erfaring med støjende frontalangreb fra andre projekter. Ingen ringere end Justin Pearson, hvis meritter tæller grupper som The Locust, Dead Cross m.fl.), er indpisker. Men Brian Amalfitano, Scott Osment, Jason Klein og Tommy Meehan er også garvede kræfter, der har arbejdet med bands som ACxDC, Weak Flesh, Run With The Hunted og The Manx for at nævne nogle få. Og med sangtitler som “Power of Negative Thinking” og “Someday All Men Will Die” er de klar til at nedkalde kaos over Roskilde Festival!