DESTROY BOYS US

Scene
TBA
Show
Torsdag 29. juni 2023
Mere om kunstneren
Instagram
Spotify

Flosset punknerve og stærk sangskrivning

"What would happen if Blondie stumbled into a Misfits recording session", skrev San Francisco Chronicle om den californiske trio Destroy Boys. Et band, der formår at leverer nutidig punk, hvor den oprørske vrede er intakt, men hvor der også levnes god plads til at have det sjovt.

Netop Misfits nævner bandet selv som en inspirationskilde, men deres univers henter også inspiration fra tidlig garagerock, heavy metal og pop, som blandes til et bundcharmerende udtryk – på én gang kaotisk og melodisk. Deres seneste album, "Open Mouth, Open Heart" (2021), indeholder al den rå energi, man kan ønske sig af et moderne punk-udspil, men samtidig har bandet arbejdet målrettet på at skabe et personligt udtryk, som ikke lader sig fryse fast i klicheer. På samme måde har Destroy Boys frasagt sig at blive placeret i riot grrrl-kassen, som visse anmeldere ellers har forsøgt at putte dem, for i stedet at omfavne en mere flydende og queer-aktivistisk tilgang.

Lyrisk favner Destroy Boys både de nære relationer og politiske emner som politivold og sexisme, altid solidarisk med samfundets marginaliserede stemmer og med en elektrisk rasen mod systemet, som de til fulde formår at formidle til deres koncerter. Kom selv og oplev, når Destroy Boys rammer Roskilde!