DOMI & JD BECK FR/US

Scene
TBA
Show
Lørdag 1. juli 2023
Mere om kunstneren
Instagram
Spotify

Festfyrværkeri af rendyrket musikglæde fra unge jazzstjerner

Både franske Domi Louna og amerikanske JD Beck må være faldet i gryden med musikalsk trylledrik som børn. I hvert fald fremstår den purunge duo som fødte instrumentalister med musikken flydende i hele kroppen og med et naturligt bånd, der giver deres sammenspil et legesygt overskud.

Begge har da også fra en tidlig alder vist store musikalske evner, hvilket har ført til samarbejder med navne som Anderson .Paak og Thundercat. Efter at have mødt hinanden til en fødselsdagsfest for souldronningen Erykah Badu begyndte de at spille og komponere musik sammen under navnet DOMi & JD BECK, hvilket førte til en lille sensation af et debutalbum i form af "Not Tight" (2022), der byder på en sprudlende blanding af jazz, breakbeats, hiphop, soul og meget mere.

Albummet, der udkom i et samarbejde mellem Anderson .Paaks label, Apeshit Inc., og det legendariske jazzlabel Blue Note, indeholdt gæsteoptrædener fra navne som Herbie Hancock, Snoop Dogg og Mac DeMarco, hvilket siger en del om den liga af musikere, den virtuose duo allerede bider skeer med. Live er DOMi & JD BECK et festfyrværkeri af rendyrket kreativitet, som man ikke må gå glip af.