GLORILLA US

Scene
TBA
Show
Fredag 30. juni 2023
Mere om kunstneren
Instagram
Spotify

Kvindelig empowerment, råstyrke og en unik stemme fra Memphis-rapper

Det er muligt, at hendes største hit hidtil har været Cardi B-samarbejdet "Tomorrow 2" udsendt i 2022. Men allerede inden det nummer havde Memphis-rapperen GloRilla opbygget en solid hype gennem singler som kampråbet "F.N.F. (Let’s Go)", et stærkt eksempel på hendes evne til at give stemme til kvindelig empowerment.

I en alder af kun 23 år omtales hun allerede som en af de næste store ting i hip-hop med en helt særlig stemmekvalitet, der giver hende et originalt udtryk. Hun modtog da også en pris som Best New Artist til BET Hip Hop Awards 2022, og hun rundede året af med at udsende den imponerende EP "Anyways, Life's Great…", spækket med stærke numre og rå attitude.

GloRilla voksede op med at synge i kirken, men efter at hun som ung begyndte at lytte til hip-hop, var det klart for hende, at hun skulle skifte sangen ud med rap. Det er svært at være uenig i den beslutning, når man lytter til hendes gennemslagskraft som rapper. 2023 kunne meget vel blive hendes store år, og vi er stolte over at præsentere hendes første koncert på dansk jord på Roskilde Festival.