INDIGO DE SOUZA US

Scene
TBA
Show
Torsdag 29. juni 2023
Mere om kunstneren
Instagram
Spotify

Rå følelser formidles i stærke og upolerede sange af den albumaktuelle sangskriver

Indigo De Souza fra North Carolina kom på de flestes læber, da hun i 2021 udsendte albummet “Any Shape You Take” på det velrenommerede indie-label Saddle Creek. Her forenede hun hudløs sangskrivning og usminket alternativ rock i en række gribende numre, der favnede komplekse menneskelige relationer. Albummet høstede fantastiske anmeldelser fra adskillige toneangivende medier og sendte hende på tour med en lang række udsolgte koncerter.

Nu er Indigo De Souza så klar til Roskilde Festival, og timingen kunne næppe være bedre, da hun til foråret udsender opfølgeren til “Any Shape You Take”. Det nye album “All Of This Will End” er allerede blevet hypet på grund af den fremragende førstesingle “Younger and Dumber”, der viser en næsten countrymusikalsk side af De Souza.

Først og fremmest fremstår hun fortsat som en sangskriver i verdensklasse, og at hun også er en live-performer i verdensklasse har hun i dén grad bevist i kølvandet på forrige plade. Hun formår at bringe et intimt nærvær til scenen og formidle sangenes rå følelsesliv, så ingen lades upåvirket. Der er god grund til at se frem til hendes nye album – og i særdeleshed til at høre det dugfriske materiale på Roskilde!