JOCKSTRAP UK

Scene
TBA
Show
Fredag 30. juni 2023
Mere om kunstneren
Instagram
Spotify

Overjordiske og eksperimenterende popperler fra hypet engelsk duo

Det kan virke som en ironisk gestus at kalde en single for "Greatest Hits", når man som Jockstrap leverer musikalske eksperimenter et godt stykke fra hitlisternes standardmateriale. Men tag ikke fejl: London-duoen gemmer en dybfølt kærlighed til poppens storhed i deres hjerter.

"A virtuosic display of theatrical mayhem, dazzling production, and surprisingly lustrous pop music", skrev Pitchfork rammende om deres fuldlængdedebut, "I Love You Jennifer B", der udkom på Rough Trade i 2022 til overvældende anmeldelser. Den fik da også af netop Pitchfork mærkatet Best New Music.

Georgia Ellery og Taylor Skye begyndte at lave musik sammen i 2016 og opnåede en del hype for deres EP "Wicked City", der udkom i 2020 på Warp Records. Deres retrofuturistiske og cinematiske take på elektronisk pop fik blandt andre The Guardian til at sammenligne dem med navne som Black Box Recorder og Broadcast.

Duoen formår i sjælden grad at skabe både sære og vidunderlige popperler, der på overjordisk vis forener elementer fra forskellige af poppens tidsaldre, fra 60'er-inspirerede folkballader og glitrende discofantasier til triphop og post-dubstep. Det kunne vitterligt være en greatest hits fra en bedre verden.