KARPE: OMAR SHERIFF

Scene
Avalon
Show
Torsdag 29. juni 2023
Mere om kunstneren
Instagram
Spotify

Norges største rapgruppe kommer til Danmark med spektakulært liveshow.

Karpe er Norges største rapgruppe – hvis ikke den største norske gruppe overhovedet!

Gruppen består af rapperne Chirag og Magdi, der slog igennem med 2006-debuten Rett fra hjertet in og siden har domineret hjemlandets hitlister, spillet talrige arenakoncerter og vundet syv Spellemannpriser (Norges svar på DMA).

Chirag og Magdi er henholdsvis norsk-indisk og norsk-egyptisk, og de bruger deres baggrund i sangskrivning og tekster. Karpe kan være både sjove, følsomme og samfundskommenterende.

Duoens seneste udspil er ep’en Omar Sheriff (2022), der består af seks numre og et filmisk univers, der henter inspiration fra deres indiske og egyptiske rødder. Her bliver norsk blandet med arabisk, engelsk og det lokale indiske sprog gujarati.

Karpe er kendt for deres overdådige koncerter, og til turneen med de nye numre har duoen skabt et unikt og rørende show med live-musikere, mellemøstlige instrumenter og danse-crewet Quickstyle. Alle optrædende er børn af indvandrere og flygtninge, og Omar Sheriff-showet er et symbol på, hvordan vi kan forene os gennem multikultur, inklusion og tolerance.

Kort sagt: en musikfest, du ikke vil misse.