LADY NEPTUNE UK

Scene
Gloria
Show
Fredag 30. juni 2023
Mere om kunstneren
Instagram
Spotify

Et vildt mix af happy hardcore og gabber fylder dig med ekstase og rædsel

Med en blanding af forvrængede guitarer og bastung synthpop begyndte Moema Meade for nogle år siden at skabe musik under navnet Lady Neptune. På det tidspunkt studerede hun mode i London. Nu har hun base i Glasgow, hvorfra Lady Neptune i stigende grad har udviklet sig til et eksperimenterende laboratorium for gabber og happy hardcore.

Lady Neptunes hårdtpumpede hymner har rødder i den hollandske gabbers signaturtræk med smadrede stortrommelyde, støjudbrud og ekstremt hurtige rytmer på kanten af kollaps. Men man finder også nik i retning af industrial, nu metal og cyberpunkede ekskursioner i denne ekstreme ravemusik, der vil fylde din krop med lige dele glæde, rædsel, ekstase og kvalme.

Hendes live-performances har det med at udvikle sig til rene orgier af neon, skumkanoner, tequila-pistoler og dansere, selvfølgelig tilsat et ekstremt højt energiniveau og voldsomme BPM-hastigheder. Du kan ane en flig af, hvad der venter dig, ved at tjekke hendes vinyludgivelse "NOZ" fra 2022 ud. Men intet kan helt forberede dig til den eksplosive oplevelse, det er at høre Lady Neptune live.