LOCK UP UK

Scene
Avalon
Show
Lørdag 1. juli 2023
Mere om kunstneren
Instagram
Spotify

Grindcore-supergruppe anført af Napalm Death-bassist leverer brutal fest

Lyder “100% Satanic Deathgrind” som noget for dig? I så fald bør du stå klar, når britiske Lock Up indtager Roskilde Festival. Varebetegnelsen stammer fra dem selv, og de lever bestemt op til indpakningen med ultrabrutal grindcore af den gamle og beskidte skole.

Det er heller ikke så mærkeligt, for det er selveste Shane Embury – bassist i Napalm Death og en af grindcore-genrens ariktekter – der har samlet gruppen, som har udviklet sig til en ekstrem supergruppe, hvor en række særdeles prominente musikere har slået deres folder. Heriblandt musikere fra bands som Cradle of Filth og Brutal Truth. I den nuværende konstellation finder man ingen ringere end Tomas Lindberg fra det legendariske svenske dødsmetalband At The Gates bag mikrofonen, mens chilenske Anton Reisenegger (Criminal, Pentagram) flår i guitarstrengene. Sidst men ikke mindst bliver trommerne tæsket af Adam Jarvis (Misery Index, Pig Destoyer, Scour).

Kombinationen af stor musikalsk erfaring, beskidt attitude og knogleknusende brutalitet gør Lock Up til et must for alle fans af god gammel dødsmetal og grindcore. Så lad dig kværne igennem af den sataniske dødsgrind, når Lock Up rammer Roskilde.