LORNA SHORE US

Scene
Avalon
Show
Onsdag 28. juni 2023
Mere om kunstneren
Instagram
Spotify

Amerikansk deathcore-band leverer teknisk ekvilibrisme og et intenst sceneshow.

Lorna Shore tager livtag med tilværelsen tunge sider, som de på katarsisk vis bearbejder i deres numre.

Den rutinerede, fem mand store New Jersey-gruppe blev dannet i 2010 og har udgivet fire studiealbum, hvoraf det seneste – der bærer den sigende titel Pain Remains – lige er udkommet.

På sit nye album demonstrerer Lorna Shore, at de fortsat mestrer balancen mellem ekstreme deathcore-udladninger og symfoniske synth-drevne elementer, der tilbyder lytteren små åndehuller midt i stormen. Her er både intense guitarkanonader, teknisk ekvilibrisme, halsbrækkende kompositoriske twists og storladne soloer.

Live er amerikanerne også en brutalt underholdende oplevelse, hvor forsanger Will Ramos – der tidligere har spillet i Monument of a Memory og Awake In Providence, men i 2019 blev en del af Lorna Shore – med sin kraftfulde vokal og sit intense sceneshow fungerer som indpisker og det naturlige samlingspunkt på scenen.

Efter at have fået aflyst en bunke koncerter i 2020 på grund af corona hungrer bandet efter at komme ud og præsentere deres nye numre live, hvilket publikum på Roskilde Festival vil nyde godt af.