MOR SE

Scene
TBA
Show
Torsdag 29. juni 2023
Mere om kunstneren
Instagram
Spotify

Svensk supertrio blander episk pop, hip-hop og eksperimentallyst

Egentlig skulle det slet ikke have været et band. Efter hendes hit “Don’t Wait” inviterede den svensk-amerikanske rapper og sanger Mapei de to producere Fredrik Okazaki og Thomas Rusiak i studiet til et samarbejde. Hurtigt gik det op for de tre, at dette ikke bare var endnu en hurtig studiesession. Så ved at kombinere deres initialer opstod trioen MOR.

Rusiak er et veletableret navn på den svenske hip-hop-scene, både som solokunstner og som del af Stockholm-gruppen Sherlock. Okazaki er en ikonisk producer, der har arbejdet med stjerner som Robyn, FKA Twigs, Yung Lean og Röyksopp. Sammen med Mapei fremtryllede de det stærke album “Babydolls” i 2022. Et album, der viste trioens flair for at kombinere episk pop, hip-hop, elektroniske eksperimenter og sjælfuld rock.

Men MOR er også en organisme, der bliver ved med at udvikle sig og antage nye former. Således er den funklende popsangerinde Caroline Cederlöf – også kendt under navnet Grant – for nylig blevet en del af MOR. Sammen arbejder Cederlöf, Okazaki og Rusiak nu på nyt materiale i en ny konstellation af trioen. Materiale som vi uden tvivl kan glæde os til på Roskilde Festival.