PRISMA DK

Lokation
Avalon
Show
00:30
Torsdag 29. juni 2023

Spiller som del af torsdagsprogrammet


Mere om kunstneren
Instagram
Spotify

Ultra-catchy indierock fra danske power-søstre.

Nogle gange behøver det ikke være så svært. En trommemaskine, en guitar og to stærke vokaler – det er grundstenene i Prismas ultra-catchy indierock, der burde kunne gøre The Raveonettes-fans varme om hjertet.

Prisma består af søstrene Frida og Sirid Møl Kristensen, der lyder som om, de er flasket op på en blanding af mild støjrock, 60’er-girl groups og cool electropop, og med deres imponerende sangskrivningstalent skaber de iørefaldende, drømmende og melankolske indie-baskere  – bare lyt til de glimrende ep’er Her (2020) og Inside Out (2021) og deres seneste singler Drive og Bangs.

Live bliver Frida og Sirid bakket op af synths og trommer, der giver deres lyd endnu mere pondus, hvilket en begejstret crowd var vidner til, da Prisma gæste Rising-scenen på Roskilde Festival 2022.

Siden har power-søstrene turneret intensivt både herhjemme og i udlandet, hvor de bl.a. har tværet på tour med The Ark. At de er et særdeles medrivende live-bekendtskab, understreges af, at de er nomineret i kategorien ’Årets nye danske livenavn’ til den kommende uddeling af Danish Music Awards.