QUEENS OF THE STONE AGE US

Scene
Arena
Show
Onsdag 28. juni 2023
Mere om kunstneren
Instagram
Spotify

Josh Hommes ørkenrock-mastodonter er tilbage med nyt materiale.

Med deres rå og støvede formel har Queens of the Stone Age bedrevet noget af det mest fængende guitarrock i det sidste kvarte århundrede. Lige dele stoner rock, heavy metal og grunge bages i den glødende sol til bandets eget solide brand af ørkenrock.

Tilsæt så en gylden sangskriveråre, og du har opskriften på hvad der har indskrevet Queens of the Stone Age i rockens royale rækker.

Bandets ubestridte mastermind er guitarist og sangskriver Josh Homme, som med skiftende line-ups har drevet bandet frem og kastet det ene klassiske album efter det andet af sig. Vi skal helt tilbage til 2017 for at finde seneste album, Villains, men ventetiden er snart slut. Bandet har nemlig teaset, at der kommer nyt album i 2023, og sommeren må således siges at være reddet for alle fans af den gode guitarrock. Især fordi bandet også har bebudet, at de kigger forbi Roskilde Festival!

Det bliver et kærkomment gensyn med bandet, der sidst gæstede festivalen helt tilbage i 2013. Den koncert høstede i øvrigt topkarakter hos Undertoners anmelder, og mon ikke bandet atter viser, hvor skabet skal stå.