THE PO' RAMBLIN' BOYS US

Scene
TBA
Show
Fredag 30. juni 2023
Mere om kunstneren
Instagram
Spotify

Autentisk og håndspillet bluegrass direkte fra Tennessee

Når et bands begyndelse kan spores tilbage til et destilleri i Tennessee, så kan man næsten allerede høre bluegrass-mandolinerne og de vemodige country & western-harmonier for sig. Og når The Po' Ramblin' Boys spiller op, leverer de i den grad varen for fans af håndspillet amerikansk roots.

Her er et band med fødderne solidt plantet i bluegrass-traditionen, men også med en solid appetit på at formidle den til hele verden. Bandet opstod, da mandolinist og sanger C.J. Lewandowski blev bedt om at samle et husorkester til Ole Smoky Moonshine Distillery, hvor han arbejdede. Hurtigt fik han samlet en håndfuld musikalske venner, og efter at have spillet adskillige gange om ugen i et par år har bandet opnået et musikalsk mesterskab og et sammenspil, der får englene til at synge – især hvis de også lige får skænket en god Tennessee Bourbon til!

Det er nerve, autenticitet og rendyrket musikalsk nærvær, der bringer et frisk pust til dybe traditioner. Hør selv på bandets seneste album, "Never Slow Down" fra 2022, hvor bandet bygger bro mellem fortid og nutid med gribende fortolkninger af helte som Stanley Brothers, Hazel Dickens & Alice Gerrard, George Jones m.fl.