TOVE LO SE

Scene
Orange
Show
Torsdag 29. juni 2023
Mere om kunstneren
Instagram
Spotify

Tove Lo leverer popfest med styrke, sårbarhed og lyst

Hun kalder selv sin stil for “dirty pop”, og Tove Lo har da også fra starten gjort sig bemærket med et yderst bramfrit take på popmusik. Hun brød massivt igennem med det forrygende debutalbum Queen of the Clouds, der bl.a. med singlen “Talking Body” slog fast, at krop, sex og ekstase var uomgængelige omdrejningspunkter i Los univers.

Den sexpositive attitude bakkes op af et øre for mesterlige popbangers, som er helt på højde med de største svenske producere og sangskrivere. At hun er yderst respekteret blandt andre popkunstnere taler hendes CV, der tæller samarbejder med bl.a. Lorde, Dua Lipa og Charli XCX, da også sit tydelige sprog om.

På sit nye album er Lo stadig “dirty”. Albummet hedder ligefrem Dirt Femme. Det er dog også et album, der forholder sig til dybt personlige temaer og viser både styrke og sårbarhed. The Line of Best Fit hyldede albummet som Los bedste og kaldte det “sexy, smart, and most importantly; fun”. Og lige præcis den kombination er også, hvad man kan forvente, når Lo indtager Orange med et brag af en fest.