TAK FOR ET HISTORISK ÅR

PUBLICERET TIRSDAG 20.12.2022

Genoplev alle de monumentale øjeblikke og mindeværdige begivenheder fra et historisk år

Det forgangne år har budt på en perlerække af uforglemmelige højdepunkter i Roskilde Festival-gruppen. Fra donationer og aktiviteter, hvor vi sætter hele Roskilde Festival i spil, til kunst, aktivisme og nye perspektiver. Fra sikre rammer til 'Sammen for Ukraine' og gadefester for børn og unge til den længe ventede afholdelse af Roskilde Festival nummer 50.

Alle de dele – og mange flere – danner tilsammen et historisk år. I dag har vi samlet alle de bedste billeder, ord og historier fra 2022, fortalt gennem fem korte og farverige kapitler, lige til at dykke ned i.

Gå på opdagelse og (gen)oplev alle højdepunkterne fra Et historisk år her.

Tak til alle jer 
Det har aldrig været så meningsfuldt at holde festival, som det var i år. Og det har vel aldrig været så hårdt. Men vi gjorde det. Vi kom tilbage. Vi blev løftet af et enestående fællesskab, som vi mærkede på festivalen og hele året rundt. Og vi mærkede anerkendelsen, da vi – og hele vores festivalfællesskab – forleden blev tildelt European Festival Awards' Lifetime Achievement Award.

Derfor kalder vi 2022 for et historisk år, og det har vi vores orange fællesskab at takke for. Til alle jer lover vi at vende endnu stærkere tilbage i 2023, og I kan passende bruge ventetiden med et stort og farverigt tilbageblik på 2022. 

Oplev eller genoplev alle højdepunkterne fra Et historisk år lige her. 

Tak fordi I gør en forskel! Vi ses i det nye år!