GØR DIG KLAR TIL SPECIAL CAMPING OG COMMUNITY CAMPING

PUBLICERET TIRSDAG 28.2.2023

Festivallivet

Så er det nu! Klokken 11.30 går salget af Special Camping-produkterne til årets festival i luften!

Om et kort øjeblik får du mulighed for at sikre dig en eftertragtet plads i et campingområde lige efter din smag, hvor forarbejdet er gjort for dig, og hvor vi sammen gør alt, hvad vi kan for at passe på vores smukke festivalplads. Efterspørgslen plejer at være enorm!

Special Camping-produkterne sættes til salg i vores nye webshop, hvor du skal bruge en profil for at gennemføre købet. Vi anbefaler, at du opretter en profil, inden vi åbner for salget. Gør forarbejdet i vores app allerede nu!

Her kan du orientere dig i de forskellige tilbud og læse om et par nye ændringer i år i forhold til tidligere.

Special Camping-muligheder i år er:

Get A Silent Spot (tidligere Silent & Clean)

Get A Place

Rent Your Tent

Tenthouse

Caravan Camping

Sleep-in Buses

MC Camping

Se alle muligheder her.

Nyt navn til en stille klassiker
Get A Silent Spot er det tidligere Silent & Clean, blot med navneændring. Get A Silent Spot er til jer, der ønsker at bo i et område, hvor vi hjælper hinanden med at holde det pænt og rent, og hvor der ikke er støjende fester eller konstant høj musik. Du kan læse mere om Get A Silent Spot her.

Pre-sale for Orange Orbit-medlemmer
Medlemmer af Orange Orbit har mulighed for at købe et begrænset antal Special Camping-produkter 24 timer før alle andre. Vores pre-sale for Orange Orbit-medlemmer starter 27. februar klokken 11.30 og gælder frem klokken 20.00.

Ansøg om en plads i Community Camping
28. februar åbner vi også for ansøgninger Community Camping. Her vi bor vi centralt, deltager i fantastiske naboskaber og fester, mens vi holder Roskilde grønnere.

Alt hvad det kræver for at bo her er, at du er klar til at bidrage til en mere bæredygtig festivalkultur. Derfor beder vi alle om at ansøge om at bo i området.

Vi har fem forskellige områder med grønne tematikker. Vi tør godt garantere, at de alle er fantastiske steder at bo og fest i. Og så har de forskellige måder at holde fest på. Områderne er:

Clean Out Loud
Vores ældste grønne område, som er gået forrest i kampen mod affaldet siden 2011. Vi skaber Clean Out Loud i samarbejde med Vallekilde Højskole.

Dream City
Vores brugerstyrede by i byen, hvor indbyggerne laver fantasifulde konstruktioner, holder store fester og rydder op sammen.

Common Ground
Common Ground har Roskilde Festival Højskole som vært. Fokus er på medmenneskelighed og grønnere løsninger.

Leave No Trace
Her kan alle lejre opbygge, dele og gennemføre deres vildeste idéer om bæredygtighed, miljø og fællesskaber.

Settle'n Share
Settle’n Share ligger mod det sydøstlige hjørne af campingpladsen og bygger på idéen om, at du deler med det omkringliggende fællesskab, og at du holder området rent.

Roskilde Roadtrip
Roskilde Roadtrip er for alle, der rejser fra udlandet til Roskilde Festival, og som gerne vil deltage i en festivaloplevelse med mere fokus på fællesskabet. Om du rejser alene eller sammen i en større gruppe, får du muligheden for at danne et fællesskab på tværs af grænser.

Læs mere om områderne og ansøg her.