GØR DIG KLAR TIL BILLETKØB OG DE ALLERFØRSTE MUSIKNAVNE

PUBLICERET TORSDAG 27.10.2022

Festivallivet

Få helt styr på priserne og Making a Change. For lige om lidt åbner vi for 2023-billetsalget og løfter sløret for de første musiknavne. 

Endelig! 

Nu behøver du ikke længere kun at drømme dig tilbage til alle koncerterne, campfesterne, fællesskaberne og friheden på Roskilde Festival. 

For nu sætter vi for alvor gang i forberedelsen af Roskilde Festival 2023 – en uges fantastisk og kærlig festivaloplevelse skabt af Foreningen Roskilde Festival og godt 30.000 engagerede frivillige. 

Vi lægger ud med at åbne for 2023-billetsalget på mandag 31. oktober. 
 
Vi har flere billetkategorier til salg i butikken. Så tjek vores FAQ lige nu. Her bliver du nemlig meget klogere på priser, vilkår, betalinger og vores nye 100% digitale mobilbilletter. 

En partoutbillet til alle otte dages oplevelser koster 2400 kroner (plus gebyr), og en endagsbillet koster 1200 kroner (plus gebyr).

Læs alt om 2023-billletter

Gør en forskel med Ungdommens Røde Kors 
Du kan gøre en kæmpe forskel for andre, hvis du køber en Making a Change-billet.  

For 200 kroner ekstra støtter du Ungdommens Røde Kors’ indsatser for unge i psykiatrien i Danmark.  

Læs hvordan du støtter Ungdommens Røde Kors’ indsats

Psst. Musik på trapperne 
Og så er der alle koncerterne og kunstoplevelserne! 

Vores travle musikgruppe fortæller, at du roligt kan gå i gang med at glæde dig til en ugelang oplevelsesrejse gennem de nyeste musikalske strømninger og globale stilarter, nutidens og fremtidens superstjerner og hidtil uhørte genrekryds. 

Allerede på mandag 31. oktober løfter vi sløret for de første navne på plakaten.  

Første runde rummer over 15 kunstnere og leverer alt fra hardcore punk til electro pop og fra rap/RnB til alternativ koreansk pop og high life. 

Glæd dig!