I DREAM CITY VARER FESTIVALEN 80 DAGE

PUBLICERET MANDAG 26.6.2023

Vidste du, at Roskilde Festival har været åben siden 15. april? Det har den for de frivillige i Dream City, der har bygget “festivalbyen på steorider”. Mød en af beboerne her. 

Af Julie Hindkjær, frivilling i Roskilde festivals mediehus

“Hvis du leder efter orange feeling, så finder du det helt sikkert i Dream City.” 

Det er noget, Emil Nielsen, en af Dream Citys inkarnerede indbyggere, stolt kan fortælle om “drømmernes by”, som Dream City-beboerne har bygget på siden 15. april.  

For den garvede festivaldeltager er Dream City mest kendt for kreative events og vilde konstruktioner, alt fra en brandstation med dertilhørende DJ-brandbil til det uundgåelige miniaturetårn af København ZOOs vartegn.  

Dream City har oplevelser for alle 
For en nyudklækket festivaldeltager kan Dream City måske virke overvældende med de mange sanseindtryk. Men de omkring 50 vidt forskellige og kreative lejre byder alle velkomne med åbne arme. 

“Der er en indgang til alle her, fordi arrangementerne er i alle retninger. Der er en samhørighed i, hvordan vi sørger for, at der er noget for alle, fortæller Emil Nielsen, som har været en del af Camp Bodega – en af Dream Citys ældste camps – siden dens oprindelse i 2014.  

Emil Nielsen har været frivillig kommunikationsansvarlig for Dream City siden 2017, hvor han har ansvaret for kommunikation, identitet og registrering.

Tag på opdagelse i Dream City 
Hvis du vil vide, hvad der bevæger sig i Dream City, så anbefaler Emil Nielsen, at du tager hele turen fra God Nabo til Zootårnet og gennem alle konstruktionerne. 

“Man skal være god til at gå på opdagelse, for der ligger mange små fantastiske lejre, som har alle noget rigtig fedt indhold i dagstimerne. Så der er mange veje ind, men man skal klart tage hele turen rundt.“