TAK FOR EN FANTASTISK RF23

PUBLICERET FREDAG 7.7.2023

Skriv RF24-datoerne i kalenderen og bliv en del af Roskilde Festivals fantastiske fællesskab året rundt som frivillig eller medlem af Orange Orbit


Hvor var det fantastisk at være sammen igen.

Tak for at gøre årets festival til en festlig, kærlig og uforglemmelig begivenhed.

Tak for at drømme og for at skabe et helt unikt fællesskab – og for at fejre musikken, kunsten, utopierne og håbet for fremtiden. Og tak for at passe godt på hinanden.

Fællesskab året rundt


Næste års festival finder sted i dagene lørdag 29. juni til lørdag 6. juli. Vi glæder os allerede til at fortælle meget mere.

Melder du dig til vores nyhedsbrev nedenfor, er du sikker på ikke at gå glip af de første offentliggørelser og billetsalget, når vi vender tilbage i efteråret.  

Men vores veje behøver ikke at skilles nu.

For vores fantastiske orange fællesskab folder sig ud året rundt – både i den virkelige og i den virtuelle verden.

Melder du dig ind i vores online fællesskab Orange Orbit, kan du glæde dig til fede oplevelser, indflydelse, rabatter, presale og backstage stories året rundt. Prisen er 150 kr. årligt (det svarer til kun 12,50 kr. om måneden).

Er du nysgerrig på at være med som frivillig, kan du skrive dit navn på listen nu. Så vender vi tilbage i din indbakke, når vi åbner for tilmelding for frivillige til RF24.

Næste gang du hører fra os her på kanalen er i sensommeren, når aktivisme-kavavanen Flokkr On Tour besøger Ungdommens Folkemøde, Folkemødet Møn og vores vidensfestival GRASP.

Vi håber, at vi ses.

Ha' en fantastisk sommer!