SE DIN FESTIVALBY FRA OVEN MED VORES KORT

PUBLICERET TIRSDAG 13.6.2023

Hvor skal du bo? Hvor skal du på eventyr? Og hvor ligger de nye scener egentlig? Kortet giver svar på rigtig mange spørgsmål. Se det her.

Så er kortet blevet klar. Nu kan du endelig se, hvor alt det spændende foregår henne, ligesom du kan danne dig et overblik over, hvor du og vennerne skal bo henne i den store campingby.

Download kortet

Hvis du skal bo i community camping eller special camping, skal du kigge mod øst. Satser du derimod på den almindelige type camping, så ligger den i vest (husk lige at læse op på din ankomst igen).

Det er også i vest, at du finder Re:Act-scenen, hvor vi udforsker hiphoppens og poesiens rolle i både de helt store og de nære menneskerettighedskampe. Det er også i dette område, at du kan få pulsen helt op eller opnå indre balance på Stadion, hvor du både kan deltage i yoga, morgenløb og sportsturneringer.

Har du brug for et sted, hvor du kan slå dig løs med de helt store armbevægelser, så kig lige mod øst. I bakkerne ved område F er tegnet en stor farverig firkant. Den bliver til verdens største maleri OG dansegulv (på 2000 kvadratmeter!), skabt af den tyske kunstner Katharina Grosse.

Eos og Gaia – de to nye scener der både spiller i festivalens First Days, og når den indre festivalplads åbner – ligger begge øst for togskinnerne. Eos ligger lige på den anden side af togskinnerne, mens Gaia ligger nord for Clean Out Loud-området i Agora F. I East City finder du vores moderne forsamlingshus Flokkr (se program her), og samme sted finder du også Science Pavilion.

Har du benyttet dig af vores lejetilbud med campingprodukter (telt, pavillon eller luftmadras), så kan du nu se, hvor du skal hente dem henne.

Disse er blot få udpluk af det væld af tilbud, som årets Roskilde Festival byder på. Hent kortet, zoom godt ind og begynd så ellers at kigge rundt på de store arealer, og opdag, hvor spækket de alle er med ting, som kalder på dig. Du kan næsten høre kaldet allerede nu.

Du finder også kortet i vores app, hvor vi har peppet det med en masse fikse funktioner.

Download kortet