BLÆST ÅBNER ORANGE SCENE I ÅR

PUBLICERET TORSDAG 30.3.2023

Blæst har taget verden med storm siden deres helt store gennembrud sidste år. Til sommer spiller det danske popband åbningskoncerten på Orange Scene, og de sætter alle sejl til for at skabe et kæmpemæssigt festfyrværkeri ud over det sædvanlige!

Du kommer til at mærke vinden i håret og euforien i fødderne, når det danske popband Blæst folder deres charmerende sound og poetiske ørehængere ud over Orange Scene, som de får æren at åbne. Blæsts allerstørste koncert i bandets stadig korte levetid finder sted præcis et år efter kvartetten så godt som ryddede hele vores campingområde med en magisk popfest på Rising-scenen.

At stå på Nordeuropas største scene er et kæmpe ansvar og en utroligt stor opgave at blive betroet. Derfor er vi blevet nødt til at rykke vores liveshow to-tre gear op. Vi forbereder os og sigter efter at løfte den opgave og give publikum lidt mere, end hvad de måske kom efter.
BLÆST

Kort efter bandets koncert på Rising-scenen fulgte EP’en “Stiv Kuling”, der greb fat i både publikum og anmeldere med en charmerende lyd, hvor florlette melodier og stringente produktioner ledte tankerne hen på 80’ernes og 90’ernes danske popikoner.

Meget er blevet skrevet om deres efterfølgende tilbagetrækning, hvor bandet på grund af stress måtte aflyse en stort anlagt tour. Men end ikke den stiveste modvind kan stoppe Blæst, der nu er tilbage. I starten af året udsendte de singlen “All In”, der demonstrerer, at de stadig besidder et fantastisk greb om den store danske popsang, hvor stram og funky rytmik spiller op imod luftige og sødmefyldte melodier, som på elegant vis løftes af Fernanda Rosas karismatiske vokal.

Det er soundtracket til en brusende sommerforelskelse, og der venter en euforisk fest, når Blæst spiller årets åbningskoncert på Orange Scene.